Najčešća pitanja (FAQ)
shopping_cart Kupovina

Nije, kupovinu možete izvršiti bez prethodne registracije na Hemoslavija online prodavnici.

Zasto registrovati nalog?
Registracijom naloga na Hemoslavija online prodavnici nudimo vam bržu i laksu kupovinu (automatski unete podatke u formu) kao i praćenje statusa vaše porudžbine.


Registruj se

Naravno, Hemoslavija online prodavnicu je moguće koristiti preko svih uređaja koji imaju internet pretraživać i konekciju na internet.

Internet je doneo revoluciju u način na koji kupujemo.
Zbog brojnih prednosti online kupovine sve više i više ljudi preferira online, u odnosu na tradicionalni način kupovine.

Ovo su neki od razloga da sledeći put naše proizvode osim u najbližem maloprodajnom objektu potražite i u online prodavnici.

  • Kupovina iz udobnosti Vašeg doma
  • Dostupnost informacija i pretraživanje
  • Velika mogućnost izbora
  • Štedite vreme i novac
  • Izbegavate gužve i redove u prodavnicama
  • Nema radnog vremena
  • Isporuka na kućnu adresu

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili vam je potrebna pomoć oko naručivanja kontaktirajte nas .

monetization_on Plaćanje

Plaćanje možete izvršiti na dva načina:

  • Pouzećem
  • Karticama (Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro)

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Detaljnije

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate i obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Detaljnije
Da, plaćanje karticama je moguće preko bilo kog uređaja koji ima pristup internet pretrazivacu (browseru) i ima odgovarajuću internet konekciju.
person Moj nalog & porudžbine
Promena svih podataka/lozinke je moguća klikom na dugme Profil u gornjem desnom ćošku.
Obaveštenje o uspešno izvršenoj kupovini biće nakon što "Potvrdite vašu kupovinu". Takodje obaveštenje će biti poslato na Vašu E-mail adresu (koju ste uneli prilikom unosa podataka/registracije).
Preko Hemoslavija online prodavnice nije moguće izvršiti kupovinu proizvoda koji nisu na lageru. Ukoliko želite da naručite neki od proizvoda koji nisu na lageru, molimo Vas da nas kontaktirate ili na +381(0)21 67 90 620.
Potrebno je da kliknete na link Prijava, a zatim na link, Zaboravljena lozinka? nakon čega će biti potrebno da unesete Vašu e-mail adresu na koju će Vam stići link za resetovanje lozinke.
Molimo Vas da nas u tom slučaju kontaktirate pozivom na broj telefona +381(0)21 67 90 620 ili putem online formulara i mi ćemo poručiti za Vas.
help Status porudžbine
Trenutno stanje Vaših porudžbina možete pratiti isklučivo ako ste registrovani na Hemoslavija online prodavnici. Pogledajte status vaših porudžbina klikom na dugme. Detaljnije
Možete, ali je potrebno da to uradite u roku od 30 minuta nakon poslate porudžbine. Porudžbinu možete otkazati telefonskim pozivom na broj telefona +381(0)21 67 90 620 ili putem online formulara .
local_shipping Isporuka
Robu na vašu adresu isporučuje YU PD EXPRESS po sledećim USLOVIMA
Na dan isporuke stićiće Vam potvrdni SMS od kurirske službe da ćete tog dana imati isporuku od Hemoslavija online prodavnice. Pola sata pre isporuke kurir će Vas kontaktirati kako bi proverio da li ste na adresi.
Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
Ne brinite, kurir će Vam poslati sms sa njegovim brojem telefona na koji ga možete kontaktirati i dogovoriti novo vreme isporuke. Ukoliko i ne kontaktirate kurira on će svakako pokušati isporuku i narednog dana.
expand_less